Welkom op de website van Renee & Daan. Dit is al een wat oudere bruiloftsite, Renee en Daan zijn namelijk al 545 dagen getrouwd, maar kijk nog gerust rond op deze website. Ben je Renee of Daan? Log dan in op jullie websitebeheer en bestel jullie bruiloftsite op CD als een blijvende herinnering of kies er voor om jullie website op te heffen. Bent u als bezoeker op zoek naar trouwinformatie? Kijk dan eens in de trouwgids op deze bruiloftsite. Wil je zelf een bruiloftsite? Via www.onzebruiloftsite.nl kan je jullie gratis aanmelden.


Daan en Renee

Home
Ons verhaal
Over Renee
Over Daan
Contact
Nieuws
Fotoboeken
Gastenboek
Quiz
RSVP
Trouwgids
Gastenlijst
Draaiboek
Getuigen


 Inloggen  


bezoekers: 14540
pagina's bekeken: 26466
www.onzebruiloftsite.nl
Over Daan
Ik ben Daan,
De aanstichter van dit alles. Zonder mijn vraag aan Renee had ze geen ja kunnen zeggen en hadden we deze feestelijke dag nooit kunnen hebben.

Zoals de meeste van jullie weten ben ik geboren op 31 juli 1988 in ‘s-Hertogenbosch. Na een paar dagen snel verhuisd naar Zaltbommel.

Na de basisschool en havo ben ik eerst de docentopleiding voor maatschappijleer gaan doen, wat uiteindelijk toch niet bleek te zijn wat ik wilde. Vervolgens ben ik begonnen met de opleiding Hotel en EventManagement en deze heb ik wel afgemaakt.

Na mijn afstuderen ben ik nog een tijdje blijven hangen op mijn toenmalige werk, Shell ‘de Lucht West’.
Hier hebben Renée en ik elkaar ook leren kennen.
Op een gegeven moment heb ik de overstap gemaakt van het tankstation naar het Van der Valk hotel in Zaltbommel, dit bleek niet te zijn wat ik zocht en ik ging weer terug naar de Lucht, dit keer de Oostkant.

Al snel kregen Renée en ik de kans om in Culemborg de mooie brasserie Tapperij de Poortwachter over te nemen.
Met deze mooie zaak werd het ook tijd om een andere stap te nemen, namelijk trouwen. En dat is precies wat we nu gaan doen.