Welkom op de website van Renee & Daan. Dit is al een wat oudere bruiloftsite, Renee en Daan zijn namelijk al 545 dagen getrouwd, maar kijk nog gerust rond op deze website. Ben je Renee of Daan? Log dan in op jullie websitebeheer en bestel jullie bruiloftsite op CD als een blijvende herinnering of kies er voor om jullie website op te heffen. Bent u als bezoeker op zoek naar trouwinformatie? Kijk dan eens in de trouwgids op deze bruiloftsite. Wil je zelf een bruiloftsite? Via www.onzebruiloftsite.nl kan je jullie gratis aanmelden.


Daan en Renee

Home
Ons verhaal
Over Renee
Over Daan
Contact
Nieuws
Fotoboeken
Gastenboek
Quiz
RSVP
Trouwgids
Gastenlijst
Draaiboek
Getuigen


 Inloggen  


bezoekers: 14534
pagina's bekeken: 26460
www.onzebruiloftsite.nl
Ons verhaal
Wij gaan trouwen, maar wat ging daaraan vooraf?

Wie wij zijn staat al ergens anders op deze pagina beschreven. Hier vertellen wij wat er is gebeurt vanaf het moment dat wij in elkaars vaarwater terecht kwamen.

Daan werkte al enige jaren bij ‘de Lucht West’. De plek waar Renée het liefst zo min mogelijk kwam want er werkten alleen maar elitaire mensen die zichzelf enorm goed vonden.
Toch is ze uiteindelijk overstag gegaan en nam ze de stap ook te solliciteren (stiekem wilde ze bij het eliteteam van dit station horen).

Op haar eerste werkdag was daar ook: Tarzan, nee niet de echte van de Disney films, nee Daan werd door Chris (stationsmanager) voorgesteld aan Renée als Tarzan.

Het eerste contact was gelegd. Na een lange tijd van elkaar aflossen tussen de diensten door was daar het moment dat Renée ingewerkt moest worden in de nachtdienst. Wie dat moest doen? Renée koos voor Daan.

Vanaf dat moment kwam er langzaamaan steeds meer contact via Whatsapp tussen de twee.

Na een tijd eromheen draaien spraken de twee het eindelijk uit. Ze vonden elkaar wel leuk. Op 21 - 01 - 2016 was het dan zover.
Daan vroeg of Renée zijn vriendinnetje wilde worden. Dat wilde zij gelukkig, anders was dit vervolg er nooit gekomen.

In mei 2016 kwamen Renée en Amber bij Daan in Zaltbommel wonen.

Een jaar, en een paar werkwisselingen, later was het halverwege 2017 tijd voor een nieuwe uitdaging. Sinds 1 oktober 2017 zijn zij samen eigenaar en uitbater van Brasserie Tapperij de Poortwachter in Culemborg.

Dit was voor Daan nog niet genoeg en hij besloot daarom te willen trouwen.

“Maar daar hoort eerst nog een stap voor..”

Dat was de tekst waar Xander de Buisonje mee afsloot in een filmpje. Daan had hem gevraagd een inleiding te maken naar ‘de vraag’.

Na afloop van het filmpje ging Daan op zijn knie en overhandigde de ring.

Met als resultaat deze website en de aankomende feestelijke dag.

Liefs Tarzan en Jane